Cazare ok la Apartament DANA 03 - 25 Nov 2017

Publicat la data de 10 Mar 2018 14:04:27

Am rezervat o perioada mai lunga de cazare la Apartament DANA pentru ca pozitionarea acestei locatii este foarte aproape de vechea cladire a sediului PRO TV de pe Pache . In zona nu am gasit alta locatie de acest fel. Am discutat cu proprietarul si mi s-a oferit reducerea pentru mai multe nopti de cazare. Apaetamentul este foarte curat, mobilat cu gust si dispune de toate cele necesare unui sejur indelungat.Proprierarul, sau administratorul e o gazda perfecta. Succes ... Voi reveni . Alexandru Gruia

Mai Mult

Program, plati si reguli de cazare in regim hotelier pentru Apartament Maria si Apartament Dana

Publicat la data de 1 Apr 2017 13:08:22

Programul de inchiriere in regim hotelier

Pentru locatiile Apartament Maria si Apartament Dana, orarul de check-in/check–out este astfel:
 CHECK-IN    Intervalul orar 16 - 21   
 CHECK-OUT Intervalul orar 10 - 13  

Actele necesare pentru inchiriere in regim hotelier

Oricare act original de identitate, fie si permis de munca, sau permis de conducere, pasaport, carte de identitate, plus formularul standard de cazare sunt suficiente pentru a fi cazat la Apartament Maria sau Apartament Dana. 

Reguli si plati pentru inchiriere in regim hotelier

Plata in avans pentru intreg sejurul rezervat, include totalul costurilor privind utilitatile pentru cazarea in locatia Apartament Maria sau in locatia Apartament Dana.

Administratia apartamentelor practica si regula de returnare a platilor anticipate.

Sosirea si cazarea turistilor se face in prezenta proprietarului, deasemenea, plecarea turistilor are loc tot in prezenta proprietarului.

Nu se permite cazarea peste capacitatea maxima de acomodare a apartamentelor si este inacceptabila cazarea unui numar de personane mai mare decat numarul comunicat initial.

Este interzisa subanchirierea apartamentelor fara acordul proprietarului.

Cazarea impreuna cu animale de companie este strict interzisa.

Petrecerile nu sunt acceptate in locatiile Apartament Maria si Apartament Dana.

Orele de liniste si odihna sunt respectate si impuse legal in urmatoarele intervalele orale astfel : ziua intre orele 13 si 17 si noaptea intre orele 22 si 07.

 

Mai Mult

Ce inseamna "apartamente in regim hotelier"

Publicat la data de 9 Mar 2017 20:32:30

In mod oficial, apartamente in regim hotelier este termenul generic pentru tipul de apartamente mobilate, disponibile pentru sejururi pe termen scurt sau pe termen lung, care ofera facilitati, servicii de menaj si o gama larga de servicii pentru clienti, iar taxele si utilitatile sunt incluse in pretul de inchiriere... '

Mai Mult