+40766584085
contact@simetrie.ro

Termeni si Conditii

• Site - www.simetrie.ro, Pagina Facebook, Pagina Twitter, Pagina Google+, Canal Youtube SAU ORICE APLICATIE ASOCIATA CU CELE DE MAI SUS.

• Proprietar - persoana care detine si administreaza proprietatile afisate prin intermediul site-ului.

• Client - oricare persoana, oricare utilizator online,oricare entitate definita sau nedefinita virtual sau online, oricare utilizator de tehnologie informatica real sau ascuns, oricare persoana juridica sau fizica identificata sau neidentificata, care acceseaza sau utilizeaza prezentul site.

• " notificare " - " formularul de contact " de pe site sau la telefon +40766.584.085 ( Voce, SMS, Watsapp ) sau +40723.447.101 ( Voce, SMS ) sau prin e-mail: simetrie@gmail.com

Rezervare pe site se face indicand cu exactitate tipul de apartament, data sosirii, data plecarii, numarul de persoane, si datele dumneavoastra complete pentru a fi contactat imediat. In scurt timp veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre proprietar pentru detalii privind rezervarea dumneavoastra.

• Rezervare telefonica sau prin e-mail se face apeland direct proprietarul apartamentului la numerele de telefon +40766.584.085 ( Voce, SMS, Watsapp ) sau +40723.447.101 ( Voce , SMS ) sau prin e-mail : simetrie@gmail.com daca apartamentul ales este disponibil pe site. Clientul indica cu exactitate apartamentul ales, data sosirii, data plecarii, numarul de persoane, si datele sale complete. In scurt timp veti fi recontactat telefonic, prin e-mail, SMS sau Watsapp pentru detalii privind rezervarea comunicata.

• REZERVARE LAST MINUTE este perioada de CAZARE IMEDIATA aleasa INSTANT pe site, in functie de disponibilitatea de la acel moment a apartamentului ales.
REZERVARE LAST MINUTE presupune sosirea dumneavoastra in timp de 2 ore pana la 24 ore de la momentul optiunii de cazare. Proprietarul isi rezerva dreptul sa accepte sau nu rezervarea dumneavoastra. Proprietarul isi rezerva dreptul sa incaseze numerar, la sosire, plata pentru sejurul ales.

• REZERVARE FERMA, este blocarea pe site a unei perioade de cazare, pentru un anume apartament, si are in vedere un sejur ulterior bine stabilit de dumneavoastra. Proprietarul isi rezerva dreptul sa accepte sau nu rezervarea dumneavoastra.
REZERVARE FERMA, presupune achitarea in AVANS a pretului pentru minim " PRIMA NOAPTE DE CAZARE ". Proprietarul isi rezerva dreptul sa emita sau nu emita factura de plata in avans, in functie de numarul de nopti de cazare, de perioada specificata, sau de disponibilitata ulterioara a apartamentului ales de dumneavoastra.

• Rezervare pe site,rezervare telefonica sau prin e-mail, sau REZERVARE LAST MINUTE, este confirmata in functie de disponibilitatea din acel moment a apartamentului ales.

• REZERVARE FERMA, va fi confirmata dupa achitarea in AVANS, pana la termenul stabilit, a facturii emise pentru minim " PRIMA NOAPTE DE CAZARE ".

Modalitatile de plata pentru inchirierea de aparamente regim hotelier prezentate pe acest site, fiind suportate de dumneavoastra, puteti alege plata pentru cazare apartament Maria sau cazare apartament Dana prin : transfer bancar, mandat postal, sau numerar la sosire.

• Plata pentru REZERVARE LAST MINUTE se face la sosire, in numerar, si in avans pentru totalul noptilor de cazare ale sejurului ales de dumneavoastra.

• Plata pentru REZERVARE FERMA, presupune achitarea in AVANS prin transfer bancar sau mandat postal, a pretului pentru minim " PRIMA NOAPTE DE CAZARE ", deasemenea clientul poate plati in avans mai multe nopti de cazare. Plata diferentei pentru restul noptilor de cazare neachitate se face la sosire, in numerar, si in avans pentru restul sejurului ales de dumneavoastra. Clientul poate opta pentru achitarea in avans prin transfer bancar sau mandat postal a intregului sejur rezervat. Achitarea facturii emise pana la termenul indicat, GARANTEAZA disponibilitatea de cazare pentru perioada aleasa de dumneavoastra.

• ANULARE GRATUITA pentru rezervare pe site, rezervare telefonica sau prin e-mail, REZERVARE LAST MINUTE sau REZERVARE FERMA se face folosind "formularul de contact" de pe site sau la telefon +40766.584.085 (Voce, SMS, Watsapp) sau +40723.447.101 ( Voce, SMS ) sau prin e-mail: simetrie@gmail.com

• ANULARE GRATUITA pentru REZERVARE FERMA se face cu MAI MULT de 7 zile inaintea sosirii pentru sejurul rezervat anterior.

• Anularea pentru REZERVARE FERMA poate fi este supusa unor penalitati in cazul nerespectarii termenului de notificare catre proprietar.

• ANULARE CU PLATA pentru REZERVARE FERMA presupune RENUNTAREA de catre dumneavoastra,cu MAI PUTIN de 7 zile inaintea sosirii,la sejurul rezervat anterior,pentru cazare la apartamentul ales.

Penalitatea pentru rezervare pe site, rezervare telefonica sau prin e-mail, si REZERVARE LAST MINUTE, este materializata in prezenta pagina prin anularea perioadei de cazare notificata de client si blocarea accesului pe site a acestuia, in urmatoarele cazuri : rezervarea si neprezentarea la sosire, fara notificare catre proprietar, rezervarea succesiva si nejustificata de mai multe perioade de cazare, comunicarea eronata a datelor de contact la momentul rezervarii, comunicarea eronata a numarului de personane ce urmeaza a fi cazate, mesaj in limbaj licentios, mesaj spam, e-mail spam, comentariu si apreciere nejustificata, eronata sau neconforma cu realitatea, sau alta situatie care poate provoca vreo dauna proprietarului ce ofera cazare, sau clientului interesat de inchirierea de apartamente regim hotelier.

• Penalitatea pentru REZERVARE FERMA este justificata prin RENUNTAREA clientului la o PERIOADA de cazare notificata anterior, blocata pe prezenta pagina, si confirmata de proprietar prin receptionarea platii in avans, in baza facturii emise pentru minim " PRIMA NOAPTE DE CAZARE ".

Penalitatea pentru REZERVARE FERMA are EFECT si se APLICA daca dumneavoastra trimiteti " notificare " cu MAI PUTIN DE 7 ZILE pana la SOSIRE, prin care anuntati RENUNTAREA la sejurul rezervat anterior.

Penalitatea pentru REZERVARE FERMA are EFECT si se APLICA deasemenea, daca dumneavoastra NU VA PREZENTATI LA APARTAMENTUL REZERVAT SI ALES, la data stabilita pentru sosire, SAU NU TRIMITETI NICI O " notificare " prin care anuntati RENUNTAREA la sejurul rezervat anterior, pana la data stabilita pentru sosire. In acest caz RENUNTAREA la sejurul rezervat anterior fara " notificare " indreptateste proprietarul sa incaseze si sa nu inapoieze clientului suma ce reprezinta " PRIMA NOAPTE DE CAZARE " achitata in avans.

Penalitatea pentru REZERVARE FERMA cu " notificare " consta in INCASAREA si RETINEREA de catre proprietar a sumei platite in avans de client NUMAI pentru " PRIMA NOAPTE DE CAZARE ", indiferent de numarul de nopti platite in avans de client si indiferent daca sejurul rezervat a fost achitat integral. In contul proprietarului, se RETINE NUMAI suma ce reprezinta " PRIMA NOAPTE DE CAZARE ", restul sumei platite de client, VA FI RETURNATA ce catre proprietar in termen de 3 zile lucratoare de la primirea de " notificare " de RENUNTARE a clientului, la sejurul rezervat anterior.

Derogari Penalitati :

Clientul NU PIERDE BANII ( " suma retinuta " ) pentru REZERVARE FERMA ANULATA cu " notificare " la MAI PUTIN DE 7 ZILE pana SOSIRE !!!

Clientul poate beneficia de " suma retinuta " de proprietar, pentru o noua rezervare a unui alt sejur la apartamente regim hotelier, prezentate pe actualul site, in termen de 30 zile de la " notificare " de ANULARE CU PLATA pentru REZERVARE FERMA.

Clientul poate recomanda O ALTA PERSOANA ( CLIENT ) care poate beneficia de " suma retinuta " de proprietar, pentru o noua rezervare a unui alt sejur la apartamente regim hotelier, prezentate pe actualul site, in termen de 30 zile de la " notificare "de ANULARE CU PLATA pentru REZERVARE FERMA.

In cazul in care clientul sau O ALTA PERSOANA ( CLIENT ) recomandat, NU ISI EXPRIMA OPTIUNEA de rezervare a unui alt sejur la apartamente regim hotelier, in termen de 30 zile prin " notificare ", proprietarul este indreptatit sa incaseze si sa nu inapoieze clientului suma ce reprezinta " PRIMA NOAPTE DE CAZARE " achitata in avans.

OPTIUNEA de rezervare a unui alt sejur anuntata prin " notificare " catre proprietar, pentru client sau pentru O ALTA PERSOANA ( CLIENT ) recomandata, va fi facuta cu respectarea stricta a termenului de 30 zile, a datelor obligatorii, comunicand ferm urmatoarele : id rezervare ferma , data rezervarii, apartamentul ales, date complete client, date complete persoana recomandata O ALTA PERSOANA ( CLIENT ), perioada noua pentru sejurul ales.

ANULAREA pentru acest tip REZERVARE, cu MAI MULT de 7 zile inaintea sosirii pentru NOUL SEJUR ALES nu indreptateste proprietarul spre RETURNAREA sumei platite in avans de client pentru " PRIMA NOAPTE DE CAZARE " achitata initial.

Anuntarea proprietarului pentru ANULARE REZERVARE FERMA gratuita sau cu plata se poate face folosind " formularul de contact " de pe site sau la telefon +40766.584.085 ( Voce, SMS, Watsapp) sau +40723.447.101 ( Voce, SMS ) sau prin e-mail : simetrie@gmail.com

Clientul este responsabil pentru pagubele materiale produse din vina sa in locatiile de la apartamente regim hotelier Bucuresti.
Proprietarul isi rezerva dreptul de a solicita sau nu, la sosire o suma de depozit ce reprezinta garantie pentru cazare la apartamente regim hotelier Bucuresti. Suma de depozit solicitata drept garantie, va fi incasata in numerar si va fi restituita la plecarea clientului dupa verificarea starii faptice a apartamentului si dupa ce proprietarul a constatat ca apartamentul, aparatura, dotarile nu au suferit nici un fel de pagube.
In cazul in care depozitul solicitat drept garantie, nu acopera eventualele pagube produse, clientul va achita restul sumei percepute de proprietar pentru acoperirea in totalitate a posibilelor pagube produse din vina sa. Intentia proprietarului de a solicita o suma de depozit drept garantie va fi comunicata clientului la momentul confirmarii rezervarii apartamentului ales.

Cauta cazare iefina si REZERVARE LAST MINUTE la Apartamente Regim Hotelier Bucuresti

Clientul care cauta cazare ieftina in Bucuresti are o sarcina simpla in ce priveste oferta pusa la dispozitie de prezenta pagina. Dupa ce s-a decis pentru perioada de cazare nu trebuie decat sa rezerve sejurul ales, sa sune la numarul afisat pe site sau sa contacteze proprietarul printr-un e-mail in care sa precizeze datele de contact, si tipul de apartament dorit .In scurt timp, fie prin e-mail sau telefonic, dupa preferintele clientului, acesta va fi contactat inapoi in legatura cu disponibilitatea apartamentului solicitat. Daca ambele parti sunt multumite, nu mai ramane decat sa fie confirmata rezervarea de catre client. Pentru a face acest lucru, el nu trebuie sa plateasca in avans daca rezervarea este LAST MINUTE. Plata va avea loc in momentul in care proprietarul ii va inmana cheile precum si un set de reguli interne de cazare.

Alege cazare iefina si plata numerar la Apartamente Regim Hotelier Bucuresti

Varianta de cazare ieftina prin Apartamente Regim Hotelier Bucuresti este diferita in ce priveste pretul mic al sejurului ales la un apartament din prezenta pagina, in comparatie cu oferta de similara cu a hotelurilor. Actul de identitate este documentul prin care clientul se legitimeaza si in baza caruia va primi o factura si un formular de cazare. La fel ca procedura de cazare intr-un in hotel, plata se poate a face prin card,transfer bancar,mandate postal sau numerar.

Foloseste formularul de rezervare Apartamente Regim Hotelier Bucuresti pentru cazare ieftina

Situl pune la dispozitie un formular de contact si formular pentru rezervare, insa clientul are si posibilitatea abordarii directe a proprietarului prin e-mail sau telefonic. Posibilitatile de rezervare sunt variate, in functie de disponibiltatea apartamentelor. Rezervarea LAST MINUTE reprezinta cazarea imediata, daca apartamentul este disponibil la momentul solicitarii, si presupune sosirea clientului in cel putin 2 ore si cel mult 24 ore din momentul in care acesta opteaza pentru aceasta varianta de cazare.Drepturile asumate de proprietar sunt concretizate in acceptarea sau refuzarea rezervarii LAST MINUTE si deasemenea in incasarea platii sejurului in numerar la sosire.

Achita in avans pentru REZERVARE FERMA si beneficiezi de cazare ieftina

De asemenea, clientul are la dispozitie si varianta de REZERVARE FERMA, pentru cazare ieftina, aceasta presupunand blocarea unei perioade viitoare de sejur prin achitarea pretului minim pentru " PRIMA NOAPTE DE CAZARE ", proprietarul rezervandu-si dreptul de a emite sau nu factura pentru plata in avans in functie de perioada sejurului solicitat.Clientul, poate opta pentru plata integrala a sejurului in avans, prin mandat postal sau transfer bancar, la momentul REZERVARII FERME, iar daca nu, restul sejurului neachitat se va face in totalitate si in numerar la sosire. Prin REZERVARE FERMA clientului i se garanteaza disponibilitatea apartamentului pentru perioada solicitata in avans. In cazul in care clientul doreste sa ANULEZE GRATUIT o rezervare ferma, va trebui sa anunte cu mai mult de 7 zile inainte de momentul sosirii sale. Daca, insa, notificarea se face cu mai putin de 7 zile inainte de sosire, sau proprietarul nu va fi notificat in nici un fel,clientul va suporta penalitati.

• Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii Paginii si/sau completarii formularelor disponibile aceasta.

• Orice persoana care acceseaza Pagina si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Pagina, isi manifesta consimtamantul in mod expres pentru ca Furnizorul sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre acest Site vor fi utilizate doar pentru urmatoarele scopuri:

a) servicii de reclama, marketing si publicitate adresate utilizatorului
b) livrarea produselor/serviciilor prin intermediul furnizorilor terti si/sau pentru transportul produselor si serviciilor print intermediul companiilor de curierat rapid
c) plata de catre Utilizator a produselor/serviciilor achizitionate de la Furnizor prin intermediul institutiilor bancare sau a societatilor de intermediare a platilor (sms, plati prin card)

• Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

• Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: Bucuresti, Bd Gheorghe Sincai 2, bl.4, sc.1, ap.32, cod postal 040315, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.